M2C Vrouw en seksualiteit – Hoe bescherm jij jezelf?

Het thema van de Meet to Change tafelgesprekken in november is ‘Vrouw en seksualiteit’. Een onderwerp waar we weinig over praten, terwijl het toch een belangrijk deel van je leven is. Tijdens deze tafelgesprekken bespreken we alle aspecten van seksualiteit.

Op vrijdag 8 november: Hoe bescherm jij jezelf?

In deze Meet to Change bespreken we seksuele veiligheid en seksueel geweld. Hoe zorg jij voor jezelf? Thema’s als anticonceptie, SOA’s, aanranding, verkrachting, prostitutie en vrouwenbesnijdenis komen aan de orde.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 8 november 2019