M2C Gezonde Leefstijl- Omgaan met stress

Het thema van de Meet to Change tafelgesprekken in maart is Gezonde leefstijl. Uiteraard is gezond eten en bewegen belangrijk maar ontspanning is net zo van belang. In deze gesprekstafel gaan we het hebben over stress en hoe je daarmee om kan gaan.

De Meet to Change tafels zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staat centraal. Deze Meet to change tafel vindt plaats op de Leyweg 849

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (administratie@stichtingyasmin.nl of via tel of app:  06-11161101)

Datum: 31 maart 2022
Einddatum: 31 maart 2022