M2C stress & zorgen – Overwin je angsten en stop met piekeren!

Het thema van de Meet to Change tafelgesprekken in oktober is ‘Omgaan met stress en zorgen’. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. In drie bijeenkomsten bekijken waar stress vandaan komt en hoe je er mee om kunt gaan.

Op vrijdag 11 oktober: Overwin je angsten en stop met piekeren!

Iedereen heeft wel eens een stemmetje in het hoofd dat er voor zorgt dat je geen stappen zet. Hoe zorg je er voor dat de stemmetjes niet de overhand krijgen en dat je stopt met piekeren? Kom langs en overwin je angsten!

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 11 oktober 2019