M2C stress & zorgen – Leven met aandacht

Het thema van de Meet to Change tafelgesprekken in oktober is ‘Omgaan met stress en zorgen’. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. In drie bijeenkomsten bekijken waar stress vandaan komt en hoe je er mee om kunt gaan.

Op vrijdag 18 oktober: Leven met aandacht

In deze bijeenkomsten hebben we het over voorkomen van stress en ontdek je hoe je in balans kunt leven.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

INFORMATIE

Startdatum: 18 oktober 2019