M2C stress & zorgen – Hoe sta jij in het leven?

Het thema van de Meet to Change tafelgesprekken in oktober is ‘Omgaan met stress en zorgen’. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. In drie bijeenkomsten bekijken waar stress vandaan komt en hoe je er mee om kunt gaan.

Op vrijdag 4 oktober:  Hoe sta jij in je leven? Maak jij je zorgen of gaat het goed?

Doel van deze bijeenkomst is dat jij je bewust wordt van je eigen leven en de invloed die je zelf kunt uitoefenen op jouw leven. Het levenswiel helpt je om te ontdekken op welke vlakken het goed gaat en waar niet. Je ontdekt waar jouw stress zit en waar je je zorgen over maakt.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (aanmelden@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 4 oktober 2019
Einddatum: 4 oktober 2019