M2C – Eerste hulp bij geldzaken: Hoe leer jij je kind omgaan met geld?

In December gaat de Meet to Change aan de Leyweg over eerste hulp bij geldzaken.  in het teken van armoede. Op donderdag 17 December is het onderwerp: Hoe leer jij je kind omgaan met geld? Hoe kun je je kind stap voor stap begeleiden als het gaat om geldzaken? We gaan kijken hoe je het omgaan met geld kunt meenemen in de opvoeding en wat past bij een bepaalde leeftijd.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is gewenst (r.vdkerk@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 17 december 2020
Einddatum: 17 december 2020