.
.
.
.

M2C – Financieel in balans

In oktober staat de Meet to Change in het teken van armoede. Ondanks dat Nederland tot één van de rijkste landen in Europa behoort, leeft toch bijna een miljoen Nederlanders in armoede. Onder de titel ‘Als je even geen geld hebt, wat dan?’ bespreken we bij Yasmin elke week een ander aspect van armoede. Je deelt ervaringen met elkaar en krijgt handige tips. Voor sommige bijeenkomsten nodigen wij deskundigen uit.

Op vrijdag 9 oktober is het onderwerp: Financieel in balans

Hoe zorg je er voor dat je financieel in balans bent en blijft? Weet je wat je inkomsten en uitgaven zijn van jou of van jouw gezin? Of laat je de geldzaken juist over aan iemand anders? Je man bijvoorbeeld. We gaan samen in gesprek over hoe belangrijk het is om bewust te zijn van je financiën.

Meet to Change

Meet to Change zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staat centraal.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is gewenst ( l.khaoulani@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Algemene informatie

Datum: 9 oktober 2020
Einddatum: 9 oktober 2020
Tijd: 9.15 - 11.30 uur
Kosten: 0

Locatie informatie

Yasmin – Brouwersgracht
Brouwersgracht 2A
2512 ER Den haag
Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
woensdagmiddag gesloten
in de schoolvakanties zijn er geen cursusactiviteiten