M2C – Eerste hulp bij geldzaken-Toeslagen en regelingen

In December gaat de Meet to Change  op de Leyweg over geldzaken. Op donderdag 10 december is het onderwerp: Toeslagen en regelingen

Welke toeslagen zijn er en waar heb je recht op? We gaan kijken naar een overzicht van landelijke en lokale regelingen en toeslagen. Daarnaast geven we een overzicht van organisaties bij wie je terecht kunt voor hulp bij de aanvraag.

Meet to Change

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is gewenst (r.vdkerk@stichtingyasmin.nl of 070-363 15 38 )

Datum: 10 december 2020
Einddatum: 10 december 2020