M2C Gemeenteraadsverkiezingen 2022: Laat als vrouw je stem horen!

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over de gemeenteraad  en de verkiezingen op 16 maart.  Wat vind jij als vrouw belangrijk wat de gemeente moet doen en en zie je kansen om de positie van vrouwen in Den Haag te verbeteren? Wij gaan een spel doen waarbij jij gemeenteraadslid bent en mag bepalen hoe je dat gaat doen!

Graag je aanmelden bij:r.vdkerk@stichtingyasmin.nl of per app: 06-15352231

Deze bijeenkomst vindt plaats op de Brouwersgracht

Datum: 18 februari 2022
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Voorwaarden: Alle bijeenkomsten zijn online, gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is verplicht via aanmelden@stichtingyasmin.nl of 06-15352231 (bellen of WhatsApp). In verband met de coronamaatregelen zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.

Locatie Brouwersgracht
Brouwersgracht 2A