Inloopspreekuur wijkagent

De wijkagenten zijn het eerste aanspreekpunt in een wijk voor veiligheid en leefbaarheid. Samen met bewoners, bewonersorganisatie, woningbouwverenigingen, gemeente, sportverenigingen, scholen en hulpverleningsinstanties werkt de wijkagent aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Een wijkagent weet vaak goed wat er leeft in een buurt of wijk.

Stichting Yasmin draagt ook graag bij aan veiligheid en leefbaarheid in Den Haag en organiseert daarom een spreekuur voor vrouwen met een vrouwelijke wijkagent.

Het volgende spreekuur is op:

donderdag 19 december van 13.30-14.30 uur in de keuken van Brouwersgracht 2A .

De deur staat open! Je kunt kennismaken met de wijkagent en natuurlijk informatie krijgen of vragen stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over overlast in de buurt of van buren, inbraak en incidenten.

Datum: 19 december 2019
Einddatum: 19 december 2019
Tijd: 13.30-14.30 uur

Yasmin – Brouwersgracht