Online M2C: welke opleidings- mogelijkheden zijn er?

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal. Momenteel vinden de groepsgesprekken online plaats. Wil je meepraten? Meld je dan aan, dan sturen we jou een Zoom link om mee te kunnen doen.

Als volwassene heb je in Nederland veel mogelijkheden om een opleiding te volgen. Maar wat past bij jou? En hoe pak je dat aan? In deze gesprekstafel gaan we verder op naar de kansen en mogelijkheden voor een opleiding die bij jou past.

Aanmelden Meet to Change Werk & opleiding

AANMELDEN MEET TO CHANGE WERK & OPLEIDING

reCAPTCHA

Datum: 1 april 2021
Einddatum: 1 april 2021
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Voorwaarden: Alle bijeenkomsten zijn online, gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is verplicht via r.vdkerk@stichtingyasmin.nl of 06-15352231 (bellen of WhatsApp). In verband met de coronamaatregelen zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.