Eenzaamheid in coronatijd

Meet to change online

Veel vrouwen hebben in deze tijd gevoelens van eenzaamheid, zij hebben minder contact met anderen, ze kunnen hun familie niet zien omdat reizen naar het buitenland niet mogelijk is en soms hebben ze ook een dierbare verloren. Dan wil je het liefst je verdriet delen, maar  in deze periode is het ook moeilijk om emotionele steun van iemand te krijgen.

Daar willen we tijdens deze Meet to change tafel  op de Locatie Leyweg over praten met elkaar.

· Wat zijn de gevolgen van de Eenzaamheid?

· Hoe pakken wij samen dit aan?

· Wat heb jij nodig  om uit deze cirkel te komen?

Aanmelden via n.altintas@stichtingyasmin.nl of via whatsapp 06-11161101             Meet to Change zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staat centraal.

Datum: 27 mei 2021
Einddatum: 27 mei 2021