Eerste inloopspreekuur GroenLinks bij Stichting Yasmin

GroenLinks vind het belangrijk dat politieke participatie en inspraak vanuit de Haagse inwoners niet alleen voorafgaand aan verkiezingen plaatsvindt.

Daarom gaat GroenLinks nu al maandelijks de wijk in om met bewoners en organisaties in gesprek te blijven en zo hun ideeën en zorgen mee te nemen naar de Haagse gemeenteraad. GroenLinksraadslid Serpil Ates houdt open inloopspreekuren bij wijkorganisaties, om de Haagse politiek toegankelijker te maken voor de burgers en op een informele manier te horen wat er speelt in de buurt.

Het eerste inloopspreekuur is op 30 oktober bij Stichting Yasmin. Heb je ergens zorgen over, of ideeën waarmee de wijk of stad mooier gemaakt kunnen worden? Kom er dan vooral bij zitten, het spreekuur is open voor iedereen. https://denhaag.groenlinks.nl/nieuws/raadslid-serpil-ates-houdt-inloopsreekuren-de-wijk

• Locatie: Stichting Yasmin, Brouwersgracht 2A
  • Tijd: 12:00 – 15:00 uur