Meet to Change

Meet to Change zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen staat centraal.

Op Facebook en in de agenda op deze site (of onderaan deze pagina) zie je de data en de onderwerpen van de Meet to Change bijeenkomsten op zowel de locatie Centrum (Brouwersgracht 2a) als Leyweg 849.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070 – 363 15 38).

Duur: dinsdag van 9.30 - 11.30 uur op Leyweg 849 en vrijdag van 9.15 - 11.15 uur op Brouwersgracht 2A

Kosten: Gratis

Vooropleiding: Geen. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je minimaal taalniveau A2 hebt

Organisator: Stichting Yasmin

Bel voor nieuwe data met Stichting Yasmin, 070 363 1538.