.
.
.
.

Meet to Change – vrouw & veiligheid

meet to change vrouw en veiligheid

Meet to Change Vrouw & veiligheid zijn wekelijkse groepsgesprekken tussen vrouwen uit verschillende culturen. Via de Meet to Change gesprekstafels krijgen vrouwen informatie over de preventie van huiselijk geweld, ontmoeten vrouwen elkaar en delen zij hun eigen ervaringen en oplossingen. Vrouwen worden bewuster van de risico’s en gevolgen van geweld, op zichzelf en op hun kinderen. De gesprekstafels stimuleren de vrouwen hun in te zetten op zoek naar veiligheid.

Meet to Change gesprekstafels zijn onderdeel van de leerlijn Vrouw en veiligheid. 

Op Facebook en in de agenda op deze site (of onderaan deze pagina) zie je de data en de onderwerpen van de Meet to Change bijeenkomsten op zowel de locatie Brouwersgracht 2a als Leyweg 849.

Meet to Change Vrouw & veiligheid vindt wekelijks plaats op zowel Brouwersgracht 2a als Leyweg 849. Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. In verband met corona maatregelen hebben we maximaal 8 plaatsen beschikbaar op Brouwersgracht en 10 op Leyweg. Wil je meepraten? Meld je dan aan.

Algemene informatie

Kosten: Gratis

Voorwaarden: Graag aanmelden in verband met aantal beschikbare plaatsen (8 Brouwersgracht en 10 Leyweg)

Vooropleiding: Geen. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je minimaal taalniveau A2 hebt om de gesprekken goed te kunnen volgen en mee te kunnen praten.

Organisator: Stichting Yasmin