Meet to Change in Bouwlust en Moerwijk

Meet to Change zijn de groepsgesprekken die Stichting Yasmin organiseert over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen staat centraal.

Vanaf januari 2018 organiseren we ook Meet to Change bijeenkomsten gepland in Escamp en wel in:

• Wijkcentrum Moerwijk | Aagje Dekenlaan 51
  • Wijkcentrum Bouwlust | Eekhoornrade 215

De Meet to Change bijeenkomsten gaan over je bijdrage aan de samenleving, vrijwilligerswerk, opleiding, werk, netwerken, kinderopvang, eigen onderneming en pensioen.

Op Facebook en in de agenda op deze site zie je de data en de onderwerpen.

Alle bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst (info@stichtingyasmin.nl of 070 – 363 15 38).

Duur: 9.15 - 11.30 op maandag (Moerwijk) of donderdag (Bouwlust)

Kosten: Gratis

Vooropleiding: Geen. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je minimaal taalniveau A2 hebt

Adres: Brouwersgracht 2A, Den Haag, Nederland

Organisator: Stichting Yasmin

Bel voor nieuwe data met Stichting Yasmin, 070 363 1538.