Meet to Change op vrijdag – politiek

Stichting Yasmin organiseert wekelijkse groepsgesprekken (Meet to Change bijeenkomsten) over onderwerpen die aansluiten bij actuele thema’s in de Nederlandse samenleving en de emancipatie van vrouwen. Met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen staan centraal. We nodigen deskundigen uit die met ons in gesprek gaan. Je kunt je vragen stellen en advies krijgen.

Het thema van deze serie Meet to Change op vrijdag is POLITIEK; De politiek besluit, maar jij bepaalt wie er in de politiek komt!
De bijeenkomsten zijn op vrijdag 9, 16 en 23 februari 2018, van 9.15 – 11.30 uur bij Stichting Yasmin op de Brouwersgracht 2A.

Duur: 1 ochtend per week. Tijdens schoolvakanties geen bijeenkomst.

Kosten: Gratis

Vooropleiding: Geen. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je minimaal taalniveau A2 hebt

Adres: Brouwersgracht 2A, Den Haag, Nederland

Organisator: Stichting Yasmin